Vær med

Har du en fantastisk ide til et Spotlightforløb eller et færdigt projekt I vil vise frem for resten af Vejle Kommunes dagtilbud og grundskoler? Så læs mere her.

Hvad, hvordan og hvorfor?

Spotlight Festival afholdes hvert år i Børkop, Egtved, Jelling, Give og Vejle. Man kan blot deltage på en eller flere af dagene, uden at modtage et forløb fra os, eller selv bidrage med noget til festivalen - altså en fest hvor det er gratis at være gæst.

De kreative forløb er til Vejle Kommunes dagtilbud og skoler, som strækker sig i løbet af året, og ender ud med Spotlight Festivalen i maj. 

Idéer til et Spotlight forløb  

Måske går du rundt og brygger på en rigtig spændende ide til et fedt forløb, for skoler og/eller institutioner, som vi kan bruge i Spotlight. Eller måske er I en institution eller skole, der har en ide til et projekt, men mangler hjælp til at komme videre. Uanset hvad så kontakt os endelig.  

Vi hjælper rigtig gerne med at realisere projekter, og vil altid gerne høre fra jer. Det er uanset om I er med i en sportsklub, danseskole, daginstitution, børnebibliotek, skolelærere, studerende eller på anden måde arbejder med børne- og ungekultur.

Spotlight dækker nemlig en meget bred vifte af fagområder, som til dagligt arbejder med børne- og ungekultur.  

Må vi se?

Har I f.eks. en temauge eller skolekomedie I brænder for at vise igen? Det kan være I gerne vil optræde med skolens egen sang, vise videoproduktioner fra jeres lejrskole, udstille et billedkunstprojekt eller andet. Spotlight kan fungere som kurator og sparringspartner, så jeres bidrag får de bedst mulige vilkår. 
Jeres bidrag kan være med til at synliggøre mangfoldigheden i Vejle Kommune og være til gensidig inspiration. Spotlight stiller faciliteter og platform til rådighed under festivalen. 

Eksempler på skoler der har bidraget med projekter de har i gang: 

  • Science Show – flere skoler i samarbejde med Økolariet. 
  • Levede skulpturer – en del af pensum for dramaholdet på Rødkilde Gymnasium. 
  • Skolekomedie uddrag – Thyregod Skole.