Plakatkonkurrence 2018

Alle børn og unge fra Vejle Kommune inviteres til at deltage i Spotlights plakatkonkurrence. Plakaten kommer til at hænge på lygtepæle, skoler, biblioteker m.m. i både Vejle og centerbyerne.

Se alle plakaterne

De indsendte plakater bliver udstillet på Vejle Kunstmuseum fra tirsdag den 6. marts til søndag den 8. april 2018. Vinderplakaten bliver afsløret lørdag den 21. april i Spinderihallerne i forbindelse med Xeneriets forårsvisning "Xeneriet viser frem".

Vinderens motiv vil danne udgangspunktet for festival plakaten. Ud over at blive hyldet til prisoverrækkelsen, vil vinderen kunne se sin plakat hænge rigtig mange steder i kommunen i ugerne op til selve festivalen i uge 38.  Den bliver trykt i over tusind eksemplarer og er Spotlights varemærke i hele Vejle Kommune op til og under festivalen i uge 38. Vinderen får naturligvis også en præmie, som er et mini-huskunstnerprojekt, hun eller han kan dele med resten af klassen, fritidsklubben eller vennerne.

Afstemningen er slut, men kan stadig ses frem til d. 8. april.

En jury bliver præsenteret for de plakater, der har fået flest stemmer. Juryen udvælger herefter vinderen af plakatkonkurrencen.

Juryen består af
Dan Arnløv Jørgensen, Kultur- og Idrætsudvalget
Torben Elsig-Petersen, Børne- og Familieudvalget
Dan Skjerning, Børne- og Familieudvalget
Anja Daugaard, Børne- og Familieudvalget
Helle Koch, Billedkunstudvalget
Nik Vistisen, Fælleselevrådet
Laura Søllested Andersen, Fælleselevrådet
Marie Dufresne, Vejle Kunstmuseum
Maria Suh, Spotlight