Huskunstnere

Dybt nede i Spotlights DNA finder man samskabelse med børn og unge. Deltag i Spotlight som huskunstner og vær med til at realisere kreative projekter med børn og unge i centrum.

Vi søger huskunstnere til Spotlight 2018 under temaet ’En bid af verden’.

Forberedelserne af huskunstnerprojekterne ligger oftest i ugerne 33-37 og leverance i uge 38. Det er i nogle tilfælde muligt at starte processen tidligere.

Vedhæftet er et ansøgningsskema for et Huskunstnerprojekt i Spotlight regi.

VIGTIGT er det at jeres projekt forholder/fortolker/behandler temaet ’En bid af Verden' - Læs mere om temaet her

VIGTIGT for jer som ikke kender til huskunstnerordningen læs med her – link til huskunstnerordningen

I skal sende jeres forslag til spotlight@vejle.dk senest d. 12. januar.

 

Visionen for arbejdet mellem børn og huskunstnere

Under Spotlight og i mødet med en huskunstner kommer børn og unge til at skulle bryde deres vante rutiner. De skal dykke ned i en kreativ og kunstnerisk proces med alle dens udfordringer – uvished og usikkerhed – hvad ender det med? Kan jeg det – osv. Det er for mange at overgive sig til helt nyt land – både for elever og lærer.

Hvis vi vil forberede vores børn og unge på fremtiden bedst muligt, så er det at lære dem at manøvrere i kaos og opleve at komme hele og større ud i den anden ende. Den sunde kunstneriske proces gør dette legende og fuld af omsorg og humor. Hvor og hvordan skal vores børn ellers lære at blive ved med at være omstillingsparate, innovative og nysgerrige? 

Spotlight er en tryg ramme at udfolde sig kreativt i.