Krimikonkurrence for 5. og 6. årgang

Så skal der skabes fantastiske kriminoveller og kriminovellefilm til Vejle Kommunes nye krimikonkurrence skabt af Spotlight i samarbejde med Stadsarkivet, Biblioteket, Politiskolen og Vejle Amts Folkeblad.

Spotlight er super stolte over at kunne præsentere vores nye krimikonkurrence, som løber fra den 4. januar til den 31. marts 2021 for elever i 5. og 6. klasse i Vejle Kommune. Eleverne kan deltage enten med en kriminovelle eller en kriminovellefilm.

Vinderne i begge kategorier vinder en dag på Politiskolen med hele klassen, udgivelse på Vejle Amts Folkeblads platforme, og de 10 bedste noveller bliver udgivet i bogform på Xeneriets forlag. 

For at deltage skal hele din klasse meldes til. Når den er meldt til, sender vi vores helt nye undervisningsmateriale ud til jer i trykt form. 
Du har også allerede mulighed for at kigge materialet igennem her på siden. Det ligger i menuen og åbner som en PDF-fil, du er velkommen til at printe ud og kopiere fra. 

Alle formalia findes i menuen. Husk, at alt der sendes ind til konkurrencen skal kunne offentliggøres både på Vejle Amts Folkeblads platforme og på vores og vores samarbejdspartneres SoMe platforme. 

OBS: 
Al undervisningsmateriale ligger tilgængeligt nu her på sitet. På grund af corona har vi desværre ikke mulighed for at få det fysiske materiale ud til jer.