Artist in residence

Indtil sommeren 2021 er kunstnerne Lene Noer og claus ejner tilknyttet Spotlight og Vejle Kommune som en del af Statens Kunstfonds Artist in Residence program

Vi har været så heldige, at vi har de to dygtige kunstnere tilknyttet i et år, hvor de i samarbejde med Spotlight skal udvikle forskellige kunstneriske formater til skoler og institutioner. 

Vi har været ramt af corona, men der er heldigvis stadig kog i gryden. 
Du kan se nogle af projekterne nedenfor

Kunstner claus ejner har skabt en række undervisningsvideoer i performance. Tryk på billede, så kommer du direkte til videoerne

Kunstner claus ejner har som en del af sit residence-projekt skabt en række undervisningsvideoer i Performance til udskolingen eller gymnasiet. Kom med ind i kunstnerens værksted og bliv klogere på disciplinen, som er en af claus' spidskompetencer. 
claus er samtidig en dygtig billedkunstner og skaber gerne workshops i tegning til de ældste elever også. Kontakt Spotlight koordinator Louise Lindgaard, hvis det har interesse. 

Kunstner Lene Noer har som en del af sit residence-program skabt forløb for mellemtrinnet på Egtved Skole i forbindelse med Egtvedpigens 100 års jubilæum. Elevernes værker bliver en del af særudstillingen om Egtvedpigen på Kulturmuseet i Spinderihallerne, der åbner i foråret. 

Lene Noer portræt
Kunstner Lene Noer i gang på Egtved Skole. Foto: Mette Mørk, VAF
Fuld koncentration
Der er fuld koncentration, når eleverne kaster sig over Lenes opgaver. Foto: Mette Mørk, VAF
Upside down
Nogen gange skal man se på tingene i et nyt perspektiv. Foto: Mette Mørk, VAF
Solhjul sne
Som en del af Egtvedpigens jubilæum har eleverne på mellemtrinnet på Egtved Skole skabt solhjul. Her i sne
Mindcraft
Og i Mindcraft.