Samarbejde med UCL

Spotlight har i mange år haft et frugtbart samarbejde med UCL-Jelling, til gavn for alle parter.

Siden 2008 har UCL-Jelling været med til Spotlight - Vejle Kommunes kulturfestival for børn og unge.
UCL bruger Spotlight aktivt som en del af pensum, og festivalen er indskrevet i studieplanerne for flere moduler på uddannelserne. Det er hensigten at både pædagog- og lærerstuderende skal inddrages både i forberedelserne ude på skoler og institutioner og til selve festivalen. Samarbejdet er blevet stærkt og frugtbart for alle parter, og det har givet UCL og de studerende et netværk af kontakter i institutioner og i forvaltningen.

UCL-studerende på besøg

UCL-Jelling udbyder i forbindelse med Spotlight en række aktiviteter for skoler og institutioner. Grupper af studerende designer aktiviteter med afsæt i årets tema, i samarbejde med jer. UCL vil være opsøgende med at få etableret samarbejdet.

UCL på festivaldagene

UCL har i alle årene haft et stort udvalg af aktiviteter, som børnene med stor iver har deltaget i. Vi synes det er helt unikt med dette gode samarbejde og er både glade og beærede over det. UCL’s projekter og aktiviteter har givet rigtig godt med liv og dynamik på festivalpladserne i alle 5 byer.

Til Spotlight 2013 medvirkede pædagogstuderende på 5. Semester med et projekt om Jellingstenen. De har skrevet en artikel om deres projekt som du kan læse her.

UCL-Jelling til Spotlight Festival
UCL-Jelling til Spotlight Festival
UCL-Jelling til Spotlight Festival
UCL-Jelling til Spotlight Festival
UCL-Jelling til Spotlight Festival