Huskunstnere og workshops

En kunstner- og projekt workshop er et tilbud til alle skoler og institutioner i Vejle Kommune.

Katalog for 'Huskunstnere og workshops' bliver sendt til alle skoler og institutioner sidst i april/ først i maj, hvor det også kan hentes online.

I har mulighed for at søge en kunstner-/projektworkshop til at støtte op om bidrag til Spotlight. En workshop består i at en professionel kunstner eller kulturentreprenør kommer ud til jer og afholder et kreativt forløb inspireret af Spotlights årlige tema. Forløbet planlægges selvfølgelig i samarbejde med dig og dine kollegaer.

Alle workshops afsluttes med en visning i forbindelse med festivalen i uge 38 og vi bestræber os på at give de bedst mulige forhold for visning, af det projekt der er arbejdet med.

Workshops vil typisk bestå af 3-6 besøg, og et enkelt besøg vil som regel vare 2 til 4 timer. Planlægningen af workshop sker i samarbejde med jer lærere og pædagoger, så det passer bedst muligt ind i jeres ideer og plan og kan startes så snart I har fået projektet godkendt. Der er mulighed for at komprimere til en række samlede dage eller at sprede forløbet ud over en længere periode.

Aldersgruppe, indhold og varighed for den enkelte workshop, kan I læse mere om i et 'Huskunstnere og workshops' katalog. 

Der vil være mulighed for, at søge tilskud til følgeudgifter til forløbene.

Kunstmuseet VejleMuseerne er med til at udpege huskunstnere og hvert år søger Spotlight tilskud til kunstnerne gennem Statens Kunstfond.