Unge til Spotlight

Spotlight søger altid aktive unge, der ønsker at bidrage med kreative projekter!

Spotlight er ikke kun for børn. Den er også for dig, der er nysgerrig og synes, det er fedt at være en del af et fællesskab, hvor kreativitet får god plads. Mange projekter fra gymnasier og udskolingen er mundet ud i fantastiske forestillinger, der er blevet vist på Spotlight.

Spotlight er en festival på deltagernes præmisser. Du har mulighed for at lave et kreativt projekt i fællesskab med andre unge. I kan vælge at lave workshop, koncert, dans, graffiti eller noget helt andet. 
Er du med i et skoleband, kan I spille et par numre. Det kan også være, at I har lavet en super skolekomedie, som I gerne vil vise lidt af til Spotlight. Vi har også set et science show, hvor elever viste spændende og sjove fysik forsøg.

’The sky is the limit’ – næsten!
Mulighederne er mange, og I har ret frie rammer til at udfordre jer selv og jeres kreativitet. Til Spotlight kan du vise dine forældre, bedsteforældre, venner… ja, hele din omgangskreds dine kreative og kunstneriske evner og talenter.

"Mit bedste minde fra Spotlight er sammenholdet backstage og det fællesskab, vi fik opbygget i løbet af de få men intense dage, hvor vi arbejdede sammen om festivalen" - tidligere Spotlight-deltager, Niels Fibæk-Jensen.

Band spiller til Spotlight Vejle
Unge danser til Spotlight Vejle