For Forældre

Her kan du finde oplysninger om, hvordan du hjælper dit barn med at sætte gang i en Spotlight-aktivitet.

Der er flere muligheder for at støtte dit barns deltagelse i Spotlight forløbet.

Forældre er selvfølgelig altid velkomne som publikum til Spotlight festivalen rundt omkring i kommunen. Det plejer at være nogle rigtig hyggelige timer, hvor I kan se, hvad jeres børn har skabt i ugerne op til uge 38.

Bliv Spotlight frivillig

Alle forældre har også muligheden for at blive en aktiv del af Spotlight som frivillig. Du kan for eksempel hjælpe med opstilling af borde, ophængning af plakater, kaffebrygning eller andet. Kontakt Spotlight kontoret, hvis du gerne vil være en del af ’maskinrummet’ eller læs mere under ’Frivillig på Spotlight’.

Hjælp huskunstnerne

Mange af Spotlights huskunstner- og projektworkshops kan have glæde af forældre-deltagelse eksempelvis med praktiske gøremål. Du kan kontakte den i klassen/institutionen, der har ansvaret for dit barns workshop, eller du kan kontakte Spotlight kontoret.
Forældre har blandt andet hjulpet med at tømre kasser sammen til et af vores mange projekter. En uvurderlig hjælp, der gjorde, at projektet kunne vokse og blive løftet til et højere niveau.

Gennem forældrerådet

Forældrerådet kan bruge Spotlight festivalen som en fælles oplevelse. Til Spotlight kan I dyrke jeres fællesskab rundt om klassen. I kan dele oplevelser med andre forældreråd, og I kan have fælles oplevelser med forældre på tværs af kommunen.
Vil I som forældreråd gerne have en fælles opgave til festivalen, er I velkommen til at kontakte Spotlight kontoret.

Byd ind med ideer til Spotlight

Har du forslag, ideer, nye inputs og vinkler på, hvad der rører sig i børnenes univers, vil vi gerne høre om det. Du kan henvende dig til fritidsklubben, daginstitutionen, skolen eller du kan kontakte Spotlight kontoret direkte via telefon eller mail.

  • Spotlight Kontoret

    Kultur og Fritid
    Spinderigade 11 E

    Send e-mail
    telefon 76 81 30 04